Rondreis Andalusie

Overal in Andalusie vind je schitterende bed & breakfast, waar net als bij Casa Paco, comfort, luxe en gastvrijheid centraal staan. Met een aantal van deze bed & breakfasts hebben we een samenwerking, waarbij u zelf en naar eigen inzicht, een rondreis kan samenstellen.

Een fietstour door Málaga, een tapastour door Granada, een bezoek aan een hamdrogerij in de Sierra Nevada, een flamencoshow in Sevilla, wandelen over de Caminito del Rey, kaartjes voor het Alhambra of genieten van authentieke gastronomie en Spaanse gastvrijheid. Wij kunnen deze leuke uitstapjes voor je regelen. En je hoeft niet eindeloos te zoeken naar de gezelligste Bed & Breakfasts waar het na de excursies het best toeven is. Ze zijn al voor je uitgezocht!

Werkwijze rondreis

Wij willen er echter de nadruk op leggen dat je deze reis geheel naar eigen inzicht, volgorde, lengte en budget kunt samenstellen. Als er maar tenminste 2 nachten geboekt worden per Bed & Breakfast. Dit hoeven niet persé alle deelnemende Bed & Breakfasts te zijn.

Het verblijf dient per B&B betaald te worden. Voor de kamerprijzen en verdere informatie over de Bed & Breakfasts kun je de websites van de B&B’s te raadplegen. Uiteraard kun je ook een reis samenstellen met andere Bed & Breakfasts uit de andere rondreizen. (tip: 3 B&B’s = min.7 dagen, 4/5 B&B’s = ca.10 dagen, 5/7 B&B’s = ca.14 dagen)

Via één informatieformulier klik je de Bed & Breakfasts respectievelijk de streek aan die je graag wilt gaan bezoeken. Onze collega’s van B&B Casa Don Carlos informeren naar de beschikbaarheid en maken vervolgens een voorstel voor je met hierin de beschikbare locaties en een logische route.

Deelnemende bed & breakfasts

Andalusie-rondreis-BB´s

 

 

 

 

 

Villa Laguna                                     Casa Don Carlos

Casa Adelante                                 El Refugio 

Casa La Felicidad                            Cortijo La Haza

Casa Paco                                        Finca la Luz

Arena